Goudse verhalen #200

 

Wandelend door de straten van Gouda - voor werk of gewoon om even een frisse neus te halen en mijn benen te strekken - kom ik regelmatig pluizenbolletjes tegen in de Goudse raamkozijnen.

 

Zonnend, verveeld of nieuwsgierige aagjes. De raamkatten zijn er in vele soorten en maten. Soms hebben ze een heel verhaal te vertellen.

 

Als fotograaf voor de gemeente Gouda ben ik regelmatig op pad in de stad met mijn camera. Ik houd van katten, maar ook honden en andere dieren vind ik leuk. Laatst kwam ik een papegaai tegen met een lepel in zijn pootje.

Soloproject

 

In 2015 kreeg ik het idee om de raamkatten vast te leggen. Ik maakte er een soloproject van: Raamkatten van Gouda & Co. Daarnaast run ik samen met Julie het Instagram-account 'Raamkatten van Gouda'. Gouwenaars kunnen foto's van hun gespotte katten insturen.

Bij het fotograferen van katten vergeet je corona. Veel mensen zijn behoorlijk coronamoe volgens mij. Op mijn website plaats ik de kattenfoto's. Ik houd het spannend en laat nog niet alles zien. In de toekomst ga ik de foto’s exposeren.

 

>> Goudse vehalen website <<


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.