- ABOUT -

Astrid den Haan

NL


Free spirit, all-round en autodidact fotograaf. Mijn fascinatie is het laten zien van de verborgen mooie kant, schoonheid van ogenschijnlijk minder voor de hand liggende onderwerpen, het onvolmaakte, imperfectie.

Naast mijn werk als fotograaf voor de gemeente Gouda, maak ik volop vrij werk. Dit is een combinatie van straatfotografie en macrofotografie. Rauw, puur, observerend en eerlijk.

In mijn expositie “Across the border”, deel ik mijn liefde voor dit ‘plaagbeestje’ met je. Hiermee bedoel ik dieren die minder of niet geliefd zijn, in dit geval duiven. Ik neem je mee in een beeldende reis over de grens en nodig je uit om de schoonheid van dit grijze vliegende dier te zien.”


Albanië

Foto: Veronica de Haan


Natuur fascineert mij. De natuur in de dieren, maar ook de menselijke natuur. In ons binnenste. Met het laten zien van de schoonheid van de imperfectie en het verval, wil ik inspireren om dichter bij de, jou natuur te komen.


IN DE MEDIA


NPO radio 5 - Open huis: 
>> Uitzending  <<   

(1:4

Goudse verhalen "Raamkatten & co" # 200
>> Website <<

 

In de buurt Gouda
>> Website <<

 

Omroep west - Astrid fotografeert raamkatten in Gouda: 'Elke kat heeft een eigen verhaal'
>> Uitzending <<

 

NPO radio 5 - Open huis:  .
>> Uitzending <<

 

5)


Mijn plek

Deel 89 van Mijn Plek In GoudaDe heemtuin in het Goudse hout. Het gedeelte waar de natuur weer zichzelf mag zijn. Een deel van het Goudse hout laten ze weer worden zoals Gouda vroeger was. Een veenweidegebied met inheemse planten en bomen die met hun voeten in het water staan. In de winter is het stil. Zoals het hoort. De aarde rust, op de eenden en zwanen na. Heerlijk die kwakende gezelligheid in het ven. De insecten zijn samen met moeder aarde in rust. De rust voor de groei-explosie in de lente.

Lees meer »