- FOTO BLOG -

NL

Baby voer

Net thuis aangekomen met een mand vol groen. Ik heb speciale boodschappen gedaan. De boodschap zelf is niet zo speciaal maar wel voor wíe het is. Ik heb koolwitvlinder baby's in de tuin. Jippie! Dat klinkt voor de meeste mensen aantrekkelijker dan dat je rupsen in de tuin hebt. En toch is het hetzelfde.

Lees meer »

Gevangen schoonheid

Het ging mij aan het hart dat je opgesloten zat in een verlaten pand. Fladderend zoekend naar een uitgang. Ik heb mee gezocht voor je. Maar helaas... Alle ramen en deuren waren hermetisch afgesloten.

Lees meer »

Tv west Raamkatten van Gouda

Afgelopen woensdag ben ik op pad gegaan met Annelies Dijkman.  Camera vrouw en interviewer bij tv west. Je kan haar herkennen van het leuke programma 'Van De Kaart'. Waarin ze in een rechte lijn van A naar B proberen te lopen, dwars door huizen, sloten en wat er nog meer op hun pad ligt.

Lees meer »

The last note

De laatste week werken. Ineens stroomt mijn agenda leeg. Harde lockdown. De muzikanten, kunstenaars, mensen met een eigen winkel of restaurant worden nu zo hard geraakt door beslissing van het kabinet. Het is ongelofelijk....!  Ik kan mij zo voorstellen dat er veel mensen zijn met koppijn van zorgen de kerst ingaan.

Lees meer »

Love my job...!

Ik heb genoten vandaag! Samen op pad met Burgemeester Pieter Verhoeve en collega Jacqueline. Met 10 taarten gaan we bij echtparen langs die 60 jaar getrouwd zijn. Het grote feest in de schouwburg kon helaas niet doorgaan. Maar liefst 75 60-jarig jubilea zijn er dit jaar in Gouda. Ongelofelijk veel.

Lees meer »