Boek Raamkatten & co van Gouda

Gepubliceerd op 11 november 2022 om 17:00

Mijn nieuwe boek is bijna een feit! Maandag gaat hij naar de drukker voor een proefdruk: RAAMKATTEN & CO GOUDA.

 

Online was het afgelopen tijd stil van mijn kant. Maar achter de schermen is dat wel anders. Het is onwijs druk! Na drie weken stilstand. Ik was geveld door corona en ik heb flink ziek op bed gelegen. Het pluspunt is dat mijn immuun systeem weer up to date is voor de toekomst. Dat is dan wel weer fijn. Nu weer helemaal up en running hard aan het werk een inhaalslag maken.

 

Het was eigenlijk de bedoeling om mijzelf op te sluiten in huis en aan mijn boek te werken. Ik had een week vakantie genomen. Maar dat liep helemaal anders. En hoe... Gelukkig is mijn werk heel rustig deze week en kan ik meters maken. Heel veel meters. Gelukkig heb ik goede hulp van alle kanten. 

 

Ik wil het boek klaar hebben voor de feestdagen. Het lijkt mij tof dat jij ook thuis op de bank van de raamkatten kan genieten! En wie weet staat jouw huisdier ook in het boek. De foto's die ik heb uitgezocht zijn voor iedereen nog een verrassing. Zelfs de poezen, de honden en hun personeel weten het niet.

 

Zoek je nog een mooi kado voor kerst of sinterklaas? Je kunt het boek nu al bestellen. Dan zorg ik dat je hem voor de feestdagen in huis hebt.

 

Wil je hem eerst zien en voelen? Ik hou je op de hoogte waar en wanneer hij in de winkel te koop is.