Photo festival Schiedam. Again, Yes!

Gepubliceerd op 5 juli 2021 om 16:39

Voor de tweede keer op rij ben ik gekozen voor de open call op Fotofestival Schiedam.

Dit jaar heeft het een heel toepasselijk thema. Het past bij mijn fotografie, doel en passie. Laat zien hoe mooi de natuur is. Natuur zoals dieren en landschappen maar ook de menselijke natuur. Kijk wie je bent. Dat is soms best spannend voor mensen.. Om gezien te worden.

Dat geldt ook voor mij. Ik ben iemand die niet graag in de schijnwerpers staat. Maar ik laat graag zien hoe mooi de kleine dingen zijn.

Our planet, our Future!

 

Naast de fotografen van de open call, met als winnaar: Judith van Mil, is er een hele mooie collectie natuurfotografie. Ook worden de 50 beste foto's van National Geographic tentoongesteld. Het wordt geweldig!

 

De foto die ik instuurde is genomen in Gouda. Ik hou het als verrassing tot de opening van het festival.

 

opening 29 juli

 

 

Foto Festival Schiedam
Thanks Staamup!

Fotofestival Schiedam