Tv west Raamkatten van Gouda

Gepubliceerd op 22 januari 2022 om 15:46

Afgelopen woensdag ben ik op pad gegaan met Annelies Dijkman.  Camera vrouw en interviewer bij tv west. Je kan haar herkennen van het leuke programma 'Van De Kaart'. Waarin ze in een rechte lijn van A naar B proberen te lopen, dwars door huizen, sloten en wat er nog meer op hun pad ligt.

 

Nu gaan we samen op pad met onze camera's. En dit keer stond ik niet achter de camera maar ervoor. Best wel spannend. Gelukkig klikte het goed en voelde ik mij al snel op mij gemak.

Annelies had mijn Goudse verhaal bij "In De Buurt" langs zien komen. Het leek haar leuk om samen met mij raamkatten te spotten. Woensdagochtend om 10 uur liepen we een rondje door de kade- en de Jozef buurt. Het viel op dat vandaag de honden ook graag op tv wilden.

Benieuwd of jouw trouwe maatje op tv komt?

Astrid fotografeert raamkatten in Gouda: 'Elke kat heeft een eigen verhaal