Ik ben fotograaf

Gepubliceerd op 9 april 2021 om 15:50
Rijdende fiets met pakketje

Ik ben fotograaf. Ja duh hoor ik je al denken. Vele beseffen niet dat er meer bij komt kijken dan alleen een foto maken. Ik ben ook een planner. En een administratief medewerker, kunstenaar, boekhouder, stylist, communicatie, beeldbewerker, webdesigner, tekstschrijver,  etc. Alles wat komt kijken bij een fotograaf.

 

Sinds kort heb ik er een nieuwe bij. Bezorger. Deze weken bezorg ik de posters die ik samen met Mara, Margriet en Renate heb gemaakt bij de mensen thuis of op hun werk. Ik geniet ervan om de mensen weer te zien die ik heb gefotografeerd voor de corona campagne  'Geef elkaar de ruimte".

 

Werken met mensen als fotograaf is verbindend. Ik kijk naar de mensen hoe ze zijn en probeer ze zo natuur getrouw op de foto te zetten.