Vakantie

Gepubliceerd op 22 april 2020 om 10:45
tjechië Binnenplaats

Deze week zou ik met vriendin Mascha een week cultuur snuiven in Porto. We keken er onwijs naar uit. In plaats daarvan werk ik gewoon door zodat we later in het jaar hoop ik alsnog kunnen gaan.

Gelukkig heb ik nog een berg reisfoto’s die liggen te wachten om gezien te worden. Heerlijk om alles te ordenen en te bewerken. Eindelijk heb ik er tijd en ruimte voor. Ik zal regelmatig een update op deze site zetten. Het is tijd dat ze vanuit de computer de wereld in gaan.

Ondertussen ben ik heerlijk in de tuin bezig. Tegels eruit, groen erin. Zaaien en genieten van de natuur.

 

> nieuw album - Natuur -

 

Het is belangrijk dat wij weer dichter bij de natuur komen. Naar de natuur luisteren en de natuur in onszelf terug vinden om gezond te worden en te blijven. Deze tijd laat als geen ander zien dat wij als mens anders met moeder natuur om moeten gaan. Niet alleen nemen maar ook teruggeven. Permacultuur is de toekomst.

 

Er is een man waar ik erg fan van ben. Die als geen ander weet hoe de natuur werkt. Hij ziet en voelt de natuur. Hij heeft de oplossing voor de natuur, maar ook voor ons mens. Zonder pesticide en plaagbeestjes die op hol slaan. Zijn naam is Geoff Lawton. Hij kan zelfs moestuinen creëren, zelfs in de ultra droge landen. Het mooie is, hij wil het aan iedereen leren. Iedereen die internet heeft kan zijn lessen volgen. Man naar mijn hart.

 

> Geoff Lawton

> Youtube kanaal

 

 

Foto: Vakantie Tjechie 2018