Dancing like everyone can see you

Gepubliceerd op 19 november 2021 om 17:58

Ik kijk er zo naar uit om mensen weer op straat te zien dansen zoals iedereen kijkt. Dat ik dat ooit zou zeggen... Een feestje dat we onbeperkt kunnen leven met het virus. Dat ik je kan vasthouden of ik je ken of niet. Gewoon omdat ik je leuk vind.

 

Nu pas besef ik hoe vrij ik was. Kunnen gaan waar ik wilde. Ik denk terug aan mijn laatste concert. Het was een van mijn favoriete bands in Vreedeburg in Utrecht. marillion. We dansten, dronken en zongen mee. Ik ben blij dat ik met volle teugen heb genoten van mijn laatste concert. Vrienden knuffelden en sloten leuke gesprekken. Wat een prachtige herinnering!


Het maakt me ook verdrietig hoe ver we nu uit elkaar wonen. Ik hoop dat we in de nabije toekomst een bevrijdend dansje op straat kunnen doen. Over de hele wereld wens ik dat voor iedereen.