Oud en nieuw

Gepubliceerd op 10 december 2020 om 18:26
fontijn skopje macedonie regenboog

Het einde van het jaar is in zicht. December voelt naast de festiviteiten ook dat het een tijd is om terug te kijken naar wat het jaar heeft gebracht.  Het was een jaar als geen ander. Corona natuurlijk. Maar ook van de stilte en frisse lucht. Foto festival Schiedam waar ik een stukje Gouda mocht laten zien.

Ik heb vakantie, rust. Ik ben alles qua foto's op aan het ruimen en op mijn externe schijf aan het zetten. Het nieuwe jaar beginnnen met een opgeschoonde werk schijf.

Terwijl wij achterom kijken kijkt de leeuw met een regenboog van hoop naar het nieuwe jaar. Deze foto heb ik vorig jaar gemaakt in Skopje. Op het plein met de mega grote fonteinen. Monument van Philip II of Macedonië "Warrior". De vader van Alexander de Grote.

Ik hoop dat we het komende jaar weer met de auto op stap kunnen. Al vond ik het ook genieten in Nederland. Borrel ik helemaal van nieuwe plannen en van foto series die ik aan het maken ben uit te breiden.

 

Voor iedereen een heel fijn en gezond nieuwjaar! Ook voor de natuur en onze moeder aarde.