Gekleurde week

Gepubliceerd op 10 december 2020 om 18:24
Erasmus leest in de etalage

Westhaven Gouda

De laatste weken voor de kerstvakantie zijn de drukste van het jaar. Ondanks corona is het nog mega druk. Wel heel erg leuk druk. Het is altijd wel uitkijken dat ik niet als voorgaande jaren omval in mijn kerstvakantie. Het is al weer even geleden daarom dat ik een foto blog geschreven heb. Al had ik er tientallen kunnen maken qua foto's ;-)

Deze week was genieten. Ik vind mijn werk tof. En ben ook bezig met iets nieuws. Een kunstzinnig project. Volgende week meer daar over.

 

Vandaag was ik op pad met Thierry van Vugt. Wethouder van cultuur. Het was genieten! Atelier kunst en kleur op de westhaven 23 (Gouda) Echt de moeite waard om eens binnen te stappen! Mensen met hart en passie voor wat ze doen. Mooie ideeën voor het feest jaar 750 jaar Gouda. Ik zou zeggen ga eens langs. zij kunnen het zo mooi zelf vertellen. in geur en kleur.


Atelier kunst en kleur