Nieuw project...

Gepubliceerd op 18 oktober 2020 om 18:46
street art leeuwarden.

Het wordt weer binnen zitten 's avond en in de weekenden. Zoveel mogelijk thuis werken. Gelukkig was ik alweer thuis van een heerlijke kleine week naar Leeuwarden. Dat zou nu wel heel anders geweest zijn. Samen met vriendin Mascha heb ik genoten van Musea en de kunst. We konden nog net genieten van een biertje in de kroegen en zijn heerlijk uit eten geweest.  Wat een fijne stad!

 

De streetart in Leeuwarden is prachtig! Ik kijk er altijd vol verwondering naar. Hoe krijgen ze het voor elkaar zulke grote mooie werken te maken. Al een paar jaar ben ik in stilte bezig met streetart te fotograferen in combinatie met mijn straat fotografie.

 

 Nu is het zover. Ik laat hem vrij. Los op het wereldwijde internet....

 

STREET ART ART