Astrid Eyemind - Fotofestival Schiedam

Gepubliceerd op 4 september 2020 om 18:46
astrid op fotofestival schiedam voor haar foto met een welkom drankje.

 

Gisteravond was het zover. De opening van Fotofestival Schiedam. Extra speciaal omdat ik ben uitgekozen om er te mogen hangen. Het was genieten om alle mooie foto's te bekijken met een heerlijk welkoms drankje, een mix van wodka, limoen en gember in plaats van de gewone bubbels. En, niet geheel onbelangrijk, in goed gezelschap. Zo fijn om deze avond met mijn maatje Martijn mee te maken, mijn partner in crime achter de schermen. Heerlijk!

Mijn foto hangt er mooi bij. Bijzonder is, dat mijn achternaam is veranderd in Eyemind. Ik ga in gesprek met de directeur van het festival.. Een aardige man met humor. Hij zei dat is je nieuwe artiesten naam. Zo maken ze ook geen fout meer met je achternaam. Ik kan zeker aan het idee wennen. Ik vind het een eer om tussen al die mooie foto's te mogen hangen. Echt prachtige foto's. Heel het festival is Tof! Zeker een aanrader om langs te gaan.

 

Fotofestival Schiedam

 

Om het te vieren geef ik korting op mijn fotoboek "Between old and new". In plaats van €45 de hele maand september 2020 voor €39,95. Wil je het boek eerst zien en voelen? Dat kan natuurlijk ook. Dan spreken we ergens in Gouda wat af.

 

Boek bestellen

 

Boek voelen en zien? Lets meet!

 

Foto: Martijn Stevens