Een verassing uit Frankrijk

Gepubliceerd op 24 augustus 2020 om 18:46
ansichtkaart uit frankrijk

Er ligt een kaart op mijn mat, eentje uit Frankrijk. Een vakantie kaart. Net thuis aangekomen, ga ik naar binnen met de kaart in mijn hand bedenkend van wie die dan zou kunnen zijn. Ik ken niemand die op vakantie is die een kaart zou kunnen sturen. Binnengekomen plof ik op de bank en draai de kaart om. Niets vermoedend lees ik de kaart...

 

Beste Astrid, Ik stuur je deze kaart vanuit Frankrijk om je te feliciteren dat je bent geselecteerd voor het fotofestival Schiedam. Ik wens je succes voor de toekomst!

Ludovic Simon Ceo of Staamup.

 

Wow, is het echt? Ik had na inschrijving een bericht gekregen dat ik niet gekozen was... Ik ga naar de facebooksite van Staamup. Een bedrijf dat kunstenaars en galeries samen brengt. En ja, het is waar. De afwijzing was een bug in het systeem geweest.  Ik vind het zo tof dat ik een handgeschreven kaart krijg. Echt style! Die ga ik in een lijstje ophangen.

 

3 september is het zover. De opening van het festival. Naast grote fotografen hang ik met 24 anderen, gekozen uit de vele inzendingen van over heel de wereld. Bizar! en heel tof. Ik ga vol op genieten. Af en toe nog even in m'n velletje knijpen of het waar is :-)

 

Fotofestival Schiedam

Staamup