Altijd aan... uit!

Gepubliceerd op 19 augustus 2022 om 18:01
25 uurs winkel

Berlijn 2022

En toen was ik vrij! Na een half jaar hard werken. Exposeren, 750 jaar Gouda en nog veel meer leuke dingen. Het was heel tof en druk. Alles leek ook wel in gehaald moeten worden nu met de corona bevrijding.

 

Fotograaf is een tof beroep. Een nadeel is dat ik 24 uur aan sta. De mail en watsapp gaan gewoon door in de avond en weekenden. Bedenken hoe en wat qua foto's. Een creatief brein staat nooit echt stil denk ik.

 

De laatste loodjes, Handleiding gemaakt voor collega's. Check. Alle foto's door gestuurd en gaan. Wat ik niet red ligt er na de vakantie nog wel.

Het is 25 juni 23 uur de stekker gaat er uit. Moe en versleten van alles wat nog af moest voor mijn vakantie. 26 juni vroeg op pad richting Italië. Gelukkig doet mijn werk telefoon het niet in het buitenland. Best wel heel onwennig en vol van alles ben ik aangekomen in Italië.  Ik voel mij best verantwoordelijk voor mijn werk. Zeker nu mijn collega fotograaf met pensioen is.

Geen werk bliepjes meer. Stilte.. Heerlijk! 

 

Nu weer aangekomen in Nederland. Langzaam alles laten zakken. De rust vast houden. Het geeft ruimte in mijn hoofd voor creativiteit.  Ik heb wat cursussen opgepakt en een nieuw plan voor het komende half jaar gemaakt.

 

De eerste werkweek zit er weer op. Zes weken mail door gespit. Het was fijn heel rustig opstarten nu de gemeente nog reces heeft. Fijn om iedereen weer te zien! Opgeladen ga ik er weer tegen aan. Zin in!

 

Note to myself:

vaker mijn aan knopje uit zetten.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.